SvijetZanimljivosti i zabava

Žena koja je bila klinički mrtva 15 minuta tvrdi da je provela pet godina u raju (VIDEO)Doktorica Linda Kramer tvrdi da je 2001. doživjela neobično iskustvo koje ju je obilježilo za cijeli život. Ispričala je kako je jedne noći otišla na WC i mislila da će zaspati, no zapravo je, kaže, proživljavala iskustvo izvan tijela te tvrdi da je gledala kako je bivši suprug i medicinsko osoblje pokušavaju spasiti.

Proglašena je klinički mrtvom na otprilike 15 minuta, no tvrdi da je provela ukupno pet godina u raju i da se navodno sjeća svega.

Ako je željela biti negdje, tvrdi, pomislila je na to da je tamo i osjetila se odmah prebačenom na to mjesto, sposobna pojaviti se na vrhovima planina i drugim mjestima, naizgled po želji. “Shvatila sam kako stojim u onome što sam nazvala poljem cvijeća. Promatrala sam planinski lanac 30.000 puta veći od Mount Everesta”, ispričala je.

“Postoji ogroman planinski lanac u pozadini gdje god sam bila. Mogla sam vidjeti nebodere. Dubai je u usporedbi s njima poput malih minijaturnih koliba. Vidjela sam jezera, mogla sam vidjeti sve u panoramskom pogledu”, tvrdi te dodaje: “Dakle, tamo sam u interakciji s ljudima, razgovaram s ljudima, postajem oni.”

Eto, ima svega…Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button