BiH

U BiH danas oblačno vrijeme sa snijegom
U Bosni i Hercegovini će danas biti oblačno vrijeme većinom sa snijegom. Na jugu slaba kiša u jutarnjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje od 2 do 6 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu zemlje od 5 do 9 celzija.

U subotu će u Bosni biti oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini oblačno prije podne. U poslijepodnevnim satima u većem dijelu Hercegovine razvedravanje. Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1, na jugu zemlje od 2 do 6 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu zemlje od 5 do 9 celzija.

U nedjelju se očekuje oblačno u Bosni i sjeveru Hercegovine. U Bosni prije podne lokalno će padati slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1 stepen, na jugu do 4 celzija. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu od 5 do 8 stepeni.

U ponedjeljak se prognozira sunčanije vrijeme uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3, na jugu do 2. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 3, na jugu od 5 do 8 stepeni.Izvor
Klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button