SvijetZanimljivosti i zabava

Salt Bae pokazao snimku kuće u kojoj je odrastao (VIDEO)

Turski chef Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bae, na Instagramu je objavio snimku kojom je otkrio da je odrastao u skromnim uvjetima.

Snimka prikazuje trošnu kuću u kojoj se nalazi chefova fotografija iz školskih dana, a potom se vidi nekoliko crno-bijelih fotografija koje prate Nusretovu karijeru. Naposljetku su prikazani kadrovi njegovih restorana koji se danas nalaze širom svijeta.

“Do sada sam ostvario sve svoje snove i ciljeve”, poručio je Salt Bae uz objavu. Pratitelji su mu u komentarima pisali da se “naporan rad uvijek isplati”.

“Budi zahvalan i nikada ovo nemoj zaboraviti”, “Svojim trudom možeš biti primjer mnogima”, “Ovo je jako inspirativno”, “Ovaj uspjeh ne može se zasjeniti”, “O tvom životu bi trebalo snimiti film”, neki su od komentara.

Ali bilo je i onih koji chefu pisali kako pokušava pobuditi empatiju nakon što se osramotio na Svjetskom prvenstvu u Kataru kada je nakon finalne utakmice Argentine i Francuske nekako dospio na travnjak stadiona Lusail.

Nusret je dirao trofej svjetskog prvaka, što je zabranjeno svima osim svjetskim prvacima, vukao je za rukav igrače i nagovarao ih da se slikaju s njim i stavljao njihove medalje u usta.

“Bio si skroman, ali si dopustio da ti se slava obije o glavu. Ispričaj se igračima sa Svjetskog prvenstva”, “I na ovo skupljaš bodove”, “Toliko si pun sebe”, “Na kojem ćeš prvenstvu opet biti zvijezda?” pisali su neki.

 Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button