Gdje izaćiTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Predavanje Dr. Semira Osmanagića u Tuzli 4. Februara 2023.

Nakon višegodišnje pauze, u Tuzlu ponovo dolazi pronalazač bosanskih piramida Dr Semir Osmanagić.

Dr. Osmanagić će održati predavanje o pravoj starosti i svrsi piramida u svijetu. Njegovo višedecenijsko istraživanje širom svijeta dokazuje da piramide nisu građene kao grobnice već kao pojačivači energija.

Predavanje će biti održano u velikoj dvorani Bosanskog kulturnog centra u subotu 4. februara 2023.

Početak predavanje starta u 18 sati.

Dr Semir Osmanagić je istraživač megalitnih i piramidalnih lokacija širom svijeta, autor 18 knjiga o drevnim civilizacijama prevođenim na 17 jezika, član ruske Akademije prirodnih nauka iz Moskve, član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Dijaspori, član Aleksandrijskog arheološkog društva iz Egipta, dobitnik priznanja Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, nosilac priznanja ‘Dijamant nauke o piramidama’ Kongresa o piramidama u indijskom Bangaloreu, dobitnik priznanja ‘Amelia Edward’ o unaprijeđenju nauke o piramidama iz Čikaga, SAD.

Proglašavan je dva puta ‘Ličnošću godine u BiH 2007. i 2021. Pronalazač je i glavni istraživač bosanskih piramida u Visokom od 2005. do danas.  Prvi je počasni građanin Visokog (2006.).

Prilikom gostovanja u Tuzli bit će predstavljena i njegova nova knjiga: “Moja priča – otkrivena tajna bosanskih piramida”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button