Promo

Plava Poliklinika širi poslovanje: Otvoren konkurs za prijem 12 radnika!

Specijalna bolnica Plava Medical Group sa poliklinikama i laboratorijama na četiri lokacije u Tuzlanskom Kantonu, te poslovnicom u Sarajevu je u potrazi za novom radnom snagom!

U toku 24 godina aktivnog rada, Plava Poliklinika je imala aktivan razvojni put, kreirala jedinstveni poslovni imidž, stekla povjerenje ljudi te postali prepoznatljiv i povjerljiv brend u grani zdravstva.

Plava Medical Group danas važi za jednu od najmodernije opremljenih zdravstvenih ustanova u Bosni i Hercegovini, sa više od 70 uposlenika. Od svakodnevnih zdravstvenih potreba do visoko specijalizovanih medicinskih usluga možete pronaći sve na jednom mjestu.

Potreba za novim tehničkim kadrovima se pojavila u cilju optimizacije poslovnih procesa i usvajanja novih poslovnih planova.

Konkurs je otvoren za 12 novih pozicija na područiju Gračanice i Tuzle, a pozicije na koje se možete prijaviti su:

Gračanica 

  • Dipl. inžinjer medicinsko-laboratorijske dijagnostike – 1 izvršilac
  • Laboratorijski tehničar – 2 izvršioca
  • Dipl. inžinjer med. radiologije – 3 izvršioca
  • Medicinska sestra/tehničar – 6 izvršioca

Tuzla

  • Medicinska sestra – 2 izvršioca (noćni rad)

Konkurs za pomenute pozicije ostaje otvoren do 20.01.2023. godine. Više informacija o konkursu i Plava Medical Group možete pronaći klikom na LINK.

May be an image of text that says 'LAVA MEDICAL YPLAVA GROUP KONKURS ZA POSAO Gračanica Dipl. inžinjer medicinsko-laboratorijske dijagnostike Laboratorijski tehničar izvršioca Dipl. inžinjer med. radiologije 3izvršioca Medicinska sestra/tehničar- izvršioca izvršilac Tuzla Medicinska sestra 2 izvršioca'

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button