Zanimljivosti i zabava

Pohvalio se tetovažom Wednesday Addams i istog trenutka požalio potez (FOTO)

Fotografija tetovaže s likom Wednesday Addams, koju je u Netflixovoj seriji utjelovila glumica Jenna Ortega, postala je hit na Twitteru upravo zbog toga što glumica na njoj uopće ne sliči na sebe.

Tweet je dosad pregledalo više od 5.2 miliona ljudi, a prikupio je više od 148 hiljada lajkova i ima više od hiljadu komentara, od kojih su neki, dakako, veoma komični.

Naime, kao što se može vidjeti, Jenna na tetovaži baš i ne nalikuje sebi, ali mnogi su zato primijetili kako nalikuje na Samuela L. Jacksona. “Je li to Samuel L. Jackson”, “Netko se tetovirao u pretprodukciji, dok su kružile glasine da bi Sam L. Jackson mogao dobiti glavnu ulogu”, “Možda je čovjek htio tetovažu Samuela Adamsa”, “Samuel L. Addams”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Neki su pak pronašli sličnosti s malijskim komičarom Grand M-om. “Meni ne izgleda kao Samuel L. Jacskon, ali zato je ista Grand M”, “Ne možete mi reći da ne izgledao kao Grand M”; “To je onaj malijski komičar”…

A bilo je i onih koji su se slici samo vrlo dobro nasmijali. “Ja vrištim već 10 minuta”, “Je li tetovažu radio Stevie Wonder”, “Ovo je najstrašnija slika koju sam dosad vidio”, “Obožavam ovu sliku, a istovremeno mi je grozna”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, riječ je o nadnaravnoj horor komediji u kojoj Jenna Ortega glumi kćer porodice Addams. Nova serija prati Wednesday Addams na akademiji Nevermore, gdje ona pokušava ovladati svojim psihičkim sposobnostima, spriječiti ubojiti pohod i riješiti misterij koji zadnjih 25 godina prati njene roditelje. Uz to pokušava riješiti probleme s kojima se muče tinejdžeri njezinih godina.

Wednesday je čak dvije sedmice provela u vrhu gledanosti na globalnoj razini, a valja spomenuti kako je Jenna Ortega zaradila nominaciju za Zlatni globus zbog svoje uloge.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button