Svijet

Nemile scene na času: Učenik udario nastavnika u glavu (VIDEO)













Neimenovani učenik tehnološkog instituta u ruskom gradu Nerjungriju bit će po hitnom postupku izbačen iz škole zato što je ponedjeljak udario svog profesora šakom u glavu.

Incidentu je prethodio sukob oko slušanja muzike na času, odnosno to što je učenik odbijao skinuti slušalice s ušiju unatoč tome što je profesor to više puta od njega zatražio.

Jednom nakon što mu je prekipjelo, profesor je slušalice prilično grubo s učenika skinuo sam, na što je mladi nasilnik odgovorio napadom.

Šaketanju u razredu tu nije bio kraj, pa snimak otkriva i to da su školske kolege stale u odbranu profesora, odnosno da su mladog nasilnika izbacile sa časa.

Naknadno se doznalo i to da je učenik i ranije bio sklon problematičnom ponašanju. Tako su ruski mediji prenijeli tvrdnju da je jednog profesora gađao stolicom, ali i da se fizički sukobljavao s kolegama čim mu nešto ne bi bilo po volji.

Disciplinski je postupak pokrenut i protiv učenika koji se hihotao i snimao tučnjavu, pa postoji mogućnost da će već za koji dan i on morati potražiti edukaciju u nekoj drugoj školi.

https://youtu.be/tlO8ad3RwAk



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button