IstaknutoPreporučujemoPromo

Napravite najluđi doček nove godine do sada uz JBL Party Box
Ako se još uvijek niste pripremili za prazničnu sezonu, sada je vreme da to uradite jer Nova godina dolazi za manje od deset dana a organizacija dočeka ili proslave zna često da nam zada puno muka.

Ukoliko ste jedan/na od onih koji će novu godinu dočekati u krugu odabranih prijatelja/porodice bilo da je to u  kućnoj atmosferi ili na vikendici, napravite da to ne bude jednostavno i dosadno. Svi znamo da je nezamislivo dočekati novu godinu bez dobre muzike, a žurku ćete sigurno začiniti i učiniti nezaboravnom uz JBL Party Box OTG!

Možda će Vas zanimati i:

 

Idealno riješenje za sve praznične probleme! Ukoliko ste u dvoumici koji uređaj koristiti kao primarni izvor muzike onda bi to bez sumnje trebao biti JBL PARTY BOX OTG! 

Mali uređaj a veliki zvuk, definitivno nešto što će obradovati Vaše društvo. U otvorenom ili zatvorenom prostoru, ovaj zvučnik pruža oštre visoke tonove, čiste srednje tonove i duboke basove uz prepoznatljivi JBL PRO zvuk.

Osim činjenice da su dizajn i kvalitet zvuka na najvišem nivou atmosferu ćete dodatno zagrijati sa dinamičkim lightshow-om. Izaberite jedan od nekoliko RGB LED programa ili dozvolite svjetlu da sija uporedo sa Vašom muzikom.

Pored svih pomenutih mogućnosti ono što ovaj uređaj čini zaista savršenim za sve vrste zabava jeste bežični mikrofonom koji radi na distanci do 10 metara i pruža nevjerovatno čist zvuk.

JBL PartyBox On-The-Go - Black - Portable party speaker with built-in lights and wireless mic - Hero image number null

Bez obzira da li idete na planinu, vi ćete uvjek biti spremni za zabavu, jer uz naramenicu koja dolazi uz ovaj uređaj ugrađen je i otvarač za piće. Sa sada već standardnom zaštitom od IPX4 ne morate mariti za kišom i snijegom.

Ovdje možete naručiti JBL PARTY BOX OTG!

(Brza dostava je na području cijele BiH)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button