SvijetZanimljivosti i zabava

Ruski nasljednik McDonald'sa Big Mac zamijenio Big Hitom
Ruski obožavatelji popularnog Big Maca kojima ukusni hamburger nije dostupan otkako je američki lanac brze hrane McDonald's Corp u martu zatvorio svoje ruske podružnice, od sljedeće će godine moći uživati u alternativnom hamburgeru domaće proizvodnje pod nazivom – Big Hit.

Vkusno & točka, ruski lanac restorana brze hrane, u ponedjeljak je objavio da će Big Hit na meniju biti dostupan od februara, a vraća se i proizvod sličan McDonald'sovu Happy Mealu pod nazivom Kids’ Combo.

McDonald's je zatvorio svoje ruske restorane nedugo nakon što je Moskva u februaru poslala desetke tisuća vojnika u invaziju na Ukrajinu. Restorani su prodani lokalnome vlasniku licence, Aleksanderu Govoru, koji je novi brend predstavio u lipnju.

„Vkusno i točka“ restorane

Izvršni direktor Oleg Paroev rekao je da je tvrtka Vkusno & točka sada uspješno prevladala sve probleme u opskrbnom lancu s kojima se u početku suočila i povećava svoj udio na tržištu kojim tradicionalno dominiraju strani lanci.

Otkako je kupio McDonald'sove restorane brze hrane u Ukrajini, Govor je sklopio već uhodani posao s finskom tvrtkom za pakiranje hrane, Huhtamaki, kao i logističku tvrtku, koja će se preimenovati u Logistika & to je to.

Vkusno a točka (Chutně a tečka) - Aktuálně.cz

Kazao je i da će lanac restorana Vkusno & točka možda pokušati pronaći partnera za proizvodnju dječjih igračaka za Kids’ Combo, koji se trenutačno prodaje s besplatnom knjigom.

Vkusno & točka je u ponedjeljak s proizvođačem mesa Miratorgom potpisao sporazum o izgradnji fabrike u 2023., koja će lanac opskrbljivati i prženim krumpirićima i čipsom. Neki su restorani Vkusno & točka početkom godine morali izbaciti krumpiriće s jelovnika zbog nestašice osnovne namirnice – krumpira.Izvor
HINA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button