Politika

VIDEO PORUKA: Zlatko Berbić- ovo bi trebali pročitati i pogledati prije konačne odluke










TUZLANKAMA I TUZLACIMA:

Ovo pišemo za sve Tuzlake i Tuzlanke kojima je dosta 20 GODINA neodgovorne vlasti. Ovo pišemo za sve one kojima je dosta da nam svake 2 godine prodaju različitu priču kako su oni dobro radili ili kako oni drugi nisu dobro radili. Kako će nas neki nacionalisti uništiti ili kako neke druge treba smijeniti.

ONI NIKADA NISU BILI 2 STRANE!!!
ONI/STRANKE SU JEDNA STRANA koja nas uništava, a OBIČNI GRAĐANI su na drugoj strani.
ZLATKO BERBIĆ – NEZAVISNI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA TUZLE

Da li ste se ikada zapitali zašto 60 % građana Tuzle ne glasa???

ZATO ŠTO TO NJIMA GODI!!!!

Vas 65.417 koji niste glasali 2012 godine njima i ne trebate. Strankama je dovoljno 5.000-10.000 stranačkih knjižica da bi dobili potvrdu, ne svoje vrijednosti, nego svojih pozicija. Vrijednost koju prave njima nije bitna.

To što su napravili da se niko ne želi uključiti u politiku bez da gleda lični interes ili je primoran da bi ga stranka “pogurala” je način da osiguraju svoje pozicije. Mi iz Nezavisne liste Glasam za Tuzlu smo odlučili to promijeniti. Borimo se i prepoznati smo kao alternativa vladajućim elitama sa još nekoliko manjih, relativno novih stranaka.

“POLITIČARIMA, KANDIDATIMA VELIKIH STRANAKA”,

SVE dok ste predstavnici stranaka poput SDA, SDP, SBB, HDZ itd. Vi niste rješenje za TUZLU ili bilo koga drugog. VI i slični ste nas doveli u ovo stanje. Svi vi koji ste dobri  ljudi, napravite svoje stranke, pridružite se nekoj poput Građanske snage, Nezavisne liste Glasam za Tuzlu, Tuzlanske alternative… Bilo kome ko nas nije izdao do sada. Znam da Vas je puno više takvih. Puno je dobrih ljudi među vama koji neće doći do izražaja i bit će saučesnici u nastavku uništavanja Tuzle i BiH jer će “veliki igrači” uvijek system podrediti sebi.

DRAGI SUGRAĐANI – Tuzla je uvijek bila pionir u dobrim stvarima. ZBOG VAS ne zbog stranaka sačuvano je “bratstvo i jedinstvo”, sačuvane su ljudske vrijednosti. OVO JE POZIV da svi ustanemo i kaznimo one koji se igraju politike dok ih mi plaćamo za to. Sve one koji su “udomili” svoje žene, djecu, sestre, porodice, prijatelje, ljubavnice po raznim javnim preduzećima, ustanovama, nadzornim i upravnim odborima.

NAS JE VIŠE!!! NE DOZVOLITE DA 20% GRAĐANA IZABERE SUDBINU SVIH NAS.

Želim da skrenem pažnju svima Vama koji niste dio neke stranke, svima Vama koji ste nezadovoljni i razočarani, kojima je dosta ove apatije da je jedini način da ih smijenimo ako izađete na izbore.

OVE IZBORE GLASAJTE-BIRAJTE-ONE ZA KOJE MISLITE DA SU NAJBOLJI, NE KOJI SU NAJMANJE ZLO!!!

new-picture-27

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button