Zanimljivosti i zabava

Ima na sebi 800 tetovaža! Zbog njih ne može pronaći posao, ali želi ih još

Melissa Sloan iz Powysa u Južnom Walesu napravi novu tetovažu najmanje tri puta tjedno i čak se tetovira svojim pištoljem od 300 KM koji je kupila na Amazonu.

Majka sedmero djece prvi je put napravila tetovažu kad je imala 20 godina i od tada je veći dio svog lica i tijela prekrila različitim bojama i simbolima, a prethodno je rekla Daily Mailu da to radi kako bi se nosila s utjecajem zlostavljanja u djetinjstvu.

Naime, 45-godišnjakinja tvrdi da više nije pozvana na božićne zabave, ne puštaju je u pubove i kafiće, a čak ima i problema kada dolazi po svoju djecu u školu.

“Želim uživati ​​i otići na piće u pub, ali me ne puštaju unutra. Prekrivena sam tetovažama, imam ih ukupno 800. Tetoviram se tri puta tjedno. Čak radim svoje tetovaže kod kuće”, ispričala je Melissa pa dodala da, unatoč višestrukim infekcijama, nikada neće prestati tetovirati svoje tijelo.

Rekla je da joj je koža otpala od tetovaža koje nisu zacijelile i ima brojne ožiljke. Iako su dio njezine tinte izradili profesionalci, mnoge je tetovirao i njezin partner Luke (56). Također je rekla da je dvoje njezine djece osnovnoškolske dobi dodalo svoje dodatke na njezina leđa.

Melissa tvrdi da joj tetovaže u ‘zatvorskom stilu’ stoje na putu da dobije posao. Dok je pokušavala dobiti posao, rekla je: “Da mi netko sutra ponudi posao, otišla bih raditi – prihvatila bih bilo kakvu ponudu. Očekivala sam ovo u životu, ne mogu se uklopiti s ljudima i uvijek ću biti svoja.”

U maju je otkrila da su njezine tetovaže način da se nosi sa seksualnim zlostavljanjem koje je kao dijete pretrpjela od strane starijeg brata. Gavin Sloan (46) osuđen je na 21 godinu zatvora zbog niza seksualnih napada nad drugom djecom ranije ove godine.

“Moje mi tetovaže pomažu prikriti emocionalne ožiljke koje je Gavin ostavio za sobom”, rekla je Melissa. “One su moja maska ​​i iza njih se skrivam od svijeta. Ali sad kad je napokon u zatvoru, mogu se početi osjećati slobodno. Smatram sam da su tetovaže vrlo terapeutske; način blokiranja prošlosti, ali i zlostavljanja.”

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button