Zanimljivosti i zabava

Baka se mazi s pit bullom za kojeg je tvrdila da je “preopasan za usvajanje” (VIDEO)

Snimka bake i psa za kojeg je tvrdila da je “preopasan za usvajanje” postala je viralna na TikToku s više od milion pregleda.

Na snimci koju je objavio @petsofparadise, smeđi pit bull Nala može se vidjeti kako sjedi s majkom svoje vlasnice na kauču te kako se maze i grickaju.

Možda će Vas zanimati i:

“Voli je više nego što voli mene”, piše u videu koji je oduševio brojne korisnike.

@petsofparadise

The Wholesome content you didn’t know you needed. #pitbullsoftiktok #pitbulllove #pitbullsaresweet #bullybreeds #doggosdoingthings #doggosoftiktok #doggosforlife #mansbestfriend #adoptdontshop #rescuedogsoftiktok

♬ Home – Edith Whiskers

“Nikad nisam vidio nekoga tko je dobio bilo koju vrstu ‘opasnog’ psa i nije potpuno promijenio mišljenje”, “Nikad ne krivite pasminu samo vlasnike. Drugi su ljudi rekli isto o našem psu. On je najslađi dječak ikad!”, “Nije pas opasan nego vlasnici”, “Volim kada pit bullovi osvajaju ljude koji ih nisu željeli od početka. Oni postanu njihovi najveći ljubitelji”, pisali su korisnici.

Iako američki pit bull terijer nije dospio na popis najpopularnijih pasmina Američkog kinološkog saveza za 2021., Pitbullinfo.org izvještava da oni i njihovi brojni mješanci čine 20 posto pasa u SAD-u.

Zbog kontroverzi oko pasmine i brojnih smrtonosnih napada pit bullova na ljude i druge pse, neki gradovi i savezne države u SAD-u zabranili su pasminu, uključujući Miami, San Francisco i New York.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button