SvijetZanimljivosti i zabava

U braku bili 79 godina, umrli u razmaku od nekoliko sati

Bračni par iz američkog Ohija preminuo je u samo nekoliko sati razmaka nakon 79 godina braka. Ljubavna priča June i Huberta Malicotea završila je posle gotovo osam desetljeća zajedničkog života. Oboje su imali 100 godina.

Njihov 76-godišnji sin Sam je za Dayton Daily News ispričao da se njegova majka teško razboljela nakon Dana zahvalnosti, nakon čega je smještena u hospicij. Huberta je to slomilo pa je ubrzo i sam završio na istom mjestu. “On se samo raspao”, rekao je sin.

Dijelili su sobu u hospiciju, gdje su zajedno proveli pet dana bez svijesti. Oko 21 sat 30. novembra Hubert je preminuo u snu. A prema sinu Samu, uzrok njegove smrti je “slomljeno srce”. 20 sati kasnije, oko 18 sati 1. decembra, i June je umrla.

Nikad se nisu posvađali

“Otišli su zajedno. Tužan sam, ali ne bih trebao biti. Tko bi mogao očekivati takav život?” zaključio je njihov sin. Par se upoznao 1941. godine na misi, a vjenčali su se godinu dana kasnije. Tijekom braka dobili su troje djece, koja su im podarila sedmero unučadi i 11 praunučadi.

U junu ove godine dali su intervju u kojem su otkrili da se nikad nisu ozbiljno posvađali. “Nismo išli kroz život bez problema, ali nikad ne bismo učinili ništa što bi povrijedilo ono drugo. Ako dođe do svađe, možda ćete morati otići na nekoliko minuta da se smirite. Onda se vratite i promijenite temu ili to riješite”, poručili su.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button