SvijetZanimljivosti i zabava

Piton dug skoro šest metara upao u kuću porodice u Velikoj Britaniji

Porodica u Velikoj Britaniji imala je nepozvanog gosta u svom domu, a radi se o pitonu dugom skoro šest metara koji se spustio s krova te kroz prozor uvukao u unutrašnjost.

Komšije su posmatrale kako se zmija probija duž krova prije nego što je skliznula kroz prozor na spratu.

Možda će Vas zanimati i:

Jenny Warwick, koja živi u ulici u blizini Southamptona, rekla je da je vidjela zabrinute stanovnike u kući kako izbacuju albino burmanskog pitona, koji je zatim pao s visine od šest metara na automobil.

Srećom po zmiju – u daljnjem bizarnom obratu u ovoj priči – druga je komšinica pazila na zmiju u svom terariju dok se nije probudila.

Jenny je rekla da je prvi put ugledala pitona oko 5:30 ujutro.

“Vidjela sam nešto na krovu i pomislila da je sigurno plastična cijev, ali onda se njegova glava počela pomicati”, prisjetila se 62-godišnjakinja.

Foto: Solent News and Photo Agency

“Rekla sam to svom suprugu Stevenu, ali on je rekao ‘ne budi smiješna’. Imam psa koji se zove Rodney i stvarno je lajao i poludio”, ispričala je.

“Shvatili smo da je to definitivno zmija i da se kretala po cijelom krovu pokušavajući pronaći način da siđe”, dodala je.

Nakon što je zmija pala na zemlju, stanari su pokucali u kuću komšinice koja je držala zmije, misleći da bi mogla biti njezina.

Međutim, vlasnik zmije je ipak bio drugi čovjek koji se potom pojavio i odnio je natrag u svoju kuću.Izvor
klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button