SvijetZanimljivosti i zabava

Pokušao ukrasti mobitel, ali nije uspio (VIDEO)

Društvenim mrežama proširila se snimka iz jedne trgovine mobitela u Dewsburyju u Engleskoj. Mladić je došao u trgovinu razgledati mobitele te je tražio dva različita uređaja da ih pogleda. Međutim, u jednom trenutku kreće bježati s mobitelima. Nije se nadao da su ulazna vrata bila zaključana te mu se plan izjalovio.

Svi komentarišu reakciju prodavača

Budući da nije uspio pobjeći s mobitelima i njegov pokušaj krađe bio je neuspješan, mladić se vratio do pulta i predao mobitele prodavaču. Opravdavao se da ga je prijatelj, koji čeka vani, prisilio na ovu krađu. Mnoge je iznenadila reakcija prodavača koji su bili za pultom. Naime, zaposlenici su ostali potpuno smireni.

Nakon što su im vraćeni mobiteli, zaposlenici su otključali vrata i pustili muškarca van iz trgovine bez da su pozvali policiju. “Treba li dobiti odgovarajuću kaznu ili mu je sramota dovoljna?”, piše u opisu snimke objavljene na TikToku koja ima više od 4.5 miliona pregleda.

@talhah_a

This attempted robbery took place earlier today. Fortunately the thief didn’t think his escape route through properly and was in for a surprise. 📍 Phone Market, Dewsbury. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Please share and give others a heads up. Watch out for this guy. #fyp #foryoupage #fypシ゚viral #phoneshop #mobilethief #theif #embrassing #dewsbury #xyzbca #stealing

♬ original sound – Talha ⚡️

Oglasili se iz trgovine povodom neuspješne krađe

Korisnici TikToka imali su podijeljena mišljenja. Jedni su hvalili potez prodavača, dok su drugi smatrali da su ipak trebali pozvati policiju jer bi ponovno moglo doći do krađe. Zbog toga su se na službenoj stranici trgovine na Instagramu oglasili povodom spomenutog događaja.

“Mnogi od vas su možda ranije danas naišli na video pokušaja krađe u našoj trgovini. Koliko god mi ne odobravamo krađu, željeli bismo doći do ovog pojedinca. Vremena su teška za mnoge od nas u ovom trenutku, pa ako se mučite da donesete hranu na stol, posjetite nas u trgovini da vidimo kako možemo pomoći”, napisali su.

“Onima na društvenim mrežama koji pitaju zašto ga nismo prebili, nasilje nije odgovor. Poslanik je rekao ‘Budi milostiv prema drugima i bit ćeš milosrdan. Oprosti drugima i Allah će ti oprostiti'”, dodali su.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button