IstaknutoMuzika

Imamo idealan poklon za sve ljubitelje muzike

Nalazimo se u najljepšem razdoblju godine. Ulice su ispunile nasmijana lica i pozitivne vibracije, te je sve oko nas nekako ljepše. Praznici koliko god da su lijepi, sa sobom donose i određenu dozu odgovornosti i stresa. Toliko je posebnih ljudi u našim životima te svima želimo dati mali znak pažnje, a često ne znamo kako. Ako muku mučite s idejama za poklone, imamo jedno sasvim kreativno rješenje!

Tko još ne voli muziku? Muzika je najljepši kreativni outlet koji nas sve povezuje i čini naše živote ljepšima. Svatko od nas uživa u dobroj pjesmi, no ako znate nekoga (a vjerujemo da znate) kome je muzika nit vodilja kroz život, imamo savršen savršen poklon koji će mu/joj zasigurno uljepšati nadolazeće praznike.

JBL GO ESSENTIAL

Mali kompaktni bluetooth zvučnik koji uprkos svojoj veličini emituje bogat i snažan JBL PRO zvuk, Vašu voljenu osobu sigurno neće ostaviti ravnodušnom. Svaki ljubitelj muzike definitivno će cijeniti ovaj poklon jer je idealan za sve prilike. U bazen… u park… Na planinarenje… JBL Go Essential je otporan na vodu i prašinu pomoću IP67 standarda, tako da ga može ponijeti bilo gdje.

Ovaj zvučnik omogućava bežično strimovanje muzike sa telefona, tableta ili bilo kod drugog Bluetooth uređaja uz dosta čist i dubok zvuk. Još jedna briga manje je i baterija. GO Essential izdržat će do 5 sati slušanja muzike sa samo jednim punjenjem.

Ovdje možete naručiti JBL GO Essential. 
(Brza dostava je na području cijele BiH)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button