Gdje izaćiPromo

Počelo je odbrojavanje: Još samo 10 dana do festivala Unity84 u Sarajevu










Do prvog izdanja najnovijeg dodatka EXIT porodici, festivala Unity84 u saradnji sa Garden of Dreams ostalo je još 10 dana, čime će biti proslavljen veliki jubilej – 40 godina od održavanja Zimskih Olimpijskih igara, a centralne zvijezde događaja bit će svjetski poznati DJ Hot Since 82 i legendarni Lee Burridge! Olimpijske igre bile su značajne za čitav Balkan, a 2. i 3. marta, na dvije lokacije, u Domu Mladih u Sarajevu i na planini Bjelašnici, dogodit će se okupljanje kojim će započeti nova tradicija vječne ljubavi, mira i jedinstva.

Celebrating 40 Years since the Sarajevo Winter Olympics at Unity84 Festival

Možda će Vas zanimati i:

Svjetski poznati DJ Hot Since 82 i legendarni Lee Burridge bit će centralne zvijezde događaja u Domu Mladih 2. marta, kojima će regionalnu podršku dati wunderkind srbijanske scene Lanna i  DJ dvojac iz Bosne i Hercegovine After Affair.

UNITY84 će tokom dana 2. marta biti postavljen na olimpijskoj planini Bjelašnici, na kojoj će nastupiti brojna DJ imena iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara. Machado, Jasa, Eela, Coem i Calkins napravit će uvertiru za centralni događaj u Domu mladih u Sarajevu, dok će Afterparty na Bjelašnici 3. marta zagrijati Adnoir, Nemesia, Fedja Knajdl, Davor B i Andrej Jelić.

Samo nas 10 dana dijeli od velikog događaja, dva vrhunska dnevna i spektakularnog noćnog partyja na lokacijama 40. Zimskih olimpijskih igara 1984. godine. Vrijeme je za veliko okupljanje tokom kojeg će vladati zajedništvo, diverzitet i veličanstveni duh muzike.

Prvi kontingent ulaznica koji je pušten u prodaju za ovaj događaj 5. februara rasprodat je u rekordnom roku, za manje od tri sata. Ulaznice za Unity84 Festival dostupne su po cijeni od 30 BAM za regular i 100 BAM za on stage na svim prodajnim mjestima KupiKartu, ili GigStix-a i online. Aktuelna cijena ulaznic avažit će najkasnije do ponedeljka 26. februara ili do isteka zaliha.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button