IstaknutoMuzika

Započnite jutro sa osmijehom i pozitivnom energijom uz ovaj uređaj

Za većinu nas nemoguće je buditi se bez poteškoća, a kako bi vam olakšali  jutarnje muke tu je ovaj praktični uređaj koji ćemo Vam predstaviti u nastavku!

Mnogi kao inspiraciju koriste muziku, bilo da je to za potrebe relaksacije, treninga, svakodnevnih poslova ili čak u toku radnog vremena a kako bi mogli uživati u svojoj omiljenoj muzici u svakom trenutku bilo u kancelariji ili kod kuće JBL je osmislio ovaj super kompaktni uređaj.

Ovaj kompatibilni zvučnik ima dosta toga za ponuditi, uz ikonični okrugli dizajn tu je i veliki LCD displej koji u svakom trenutku pokazuje vrijeme, datum, FM Stanicu i postavke alarma…  Osim pomenutih mogućnosti i ovaj proizvod dolazi sa visoko kvalitetnim JBL Pro zvukom.

Jedna od specifičnih funkcija ovog zvučnika jeste njegova mogućnost da vas probudi i naravno pravi društvo kada niko nije tu. Pomoću ovog zvučnika imate mogućnost postaviti svoju omiljenu radio stanicu ili jedan od ugrađenih zvukova kao alarm, a što je još bolje možete postaviti i različite zvukove alarma za Vas i Vašeg partnera.

Kontrole pored toga što su praktične one su i jednostavne, unaprijed postavljene tipke vode vas izravno do vaših omiljenih radio stanica.

Inovativni dizajn te mogućnost ambijentalnog svjetla učinit će se stopi sa enterijerom vašeg doma ili kancelarije što ga čini idealnim poklonom za sebe ili druge.

Svoj JBL Horizon 2 FM možete poručiti putem ovog linka.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button