BiHIzdvojeni članak

Mesna industrija Menprom u prazničnom videu poručuje da su praznici najljepši kada se provode na tradicionalni način: uz trpezu i drage osobe

Ako ste ljubitelji praznika uz tradicionalnu trpezu i dobro društvo, onda će vas praznična kampanja kompanije Menprom dirnuti i izazvati u vama ono najljepše: želju da predstojeće praznike provedete sa najbližima, uz najfinije mesne delikatese.

Mesna industrija Menprom već gotovo 25 godina proizvodi mesne delicije najviše kvalitete. Njihovi brendovi Premi, Pure, Pollo , Tuzlanska roštiljska kobasica, već duži niz godina su prepoznati od strane potrošača kako na tržištu BiH, tako i na tržištima Sjeverne Makedonije, Srbije, Crne Gore i UAE.

Možda će Vas zanimati i:

Strateškom opredijeljenošću potrebama i zahtjevima potrošača kroz kontinuirano ulaganje u tehnologiju i u zaposlene, brojnim inovacijama i stalnim fokusom na sigurnost i kvalitetu proizvodnih procesa i proizvoda, Menprom je danas je jedna od vodećih mesnih industrija u BiH.

Za predstojeće praznike Menprom nas vodi kroz toplu prazničnu kampanju, te uz čestitke šalju i poruku u kojoj ističu važnost lijepih trenutaka priprema prazničnih obroka, dok sjedimo okupljeni oko trpeze sa porodicom i prijateljima.

Svi znamo koliko je dobar osjećaj biti pravi domaćin i dočekivati najmilije, međutim, pripremiti ukusnu trpezu za goste za većinu predstavlja izazov. Iz Menproma su vam pripremili rješenje u velikom izboru mesnih delicija Premi i Pure, proizvoda od purećeg, pilećeg i goveđeg mesa, u praktičnim pakiranjima koji osiguravaju kvalitet i svježinu. Premi i Pure proizvodi su dostupni u svim trgovačkim lancima diljem BiH, a sve informacije o asortimanu, sastavu i pakovanjima možete pronaći na http://www.menprom.ba/ .

Neka nas tradicionalna trpeza Mesne industrije Menprom okupi ove godine i uz najfinije mesne delikatese učini ove trenutke nezaboravnim.

Pripremite se za kupovinu delicija iz Menproma, jer ćete od ovog videa ogladniti.

Mesna industrija Menprom je porodična kompanija iz Tuzle osnovana 1998. godine koja proizvodi vrhunske mesne delikatese od purećeg, pilećeg i junećeg mesa. Jedinstvene recepture uz tradicionalne okuse i visokokvalitetne sirovine, dale su najukusnije proizvode iz kategorije mesnih prerađevine, proizvedene u kontrolisanim uslovima uz primijenjen HACCP i Halal standard, ali i Međunarodni standard ISO 22 000-2005 i IFS. Osim što su jedna od najpoznatijih i najsavremenijih mesnih industrija u BiH, jedan su od najvećih prerađivača mesa u BiH sa 160 uposlenih.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button