SvijetZanimljivosti i zabava

U 11 mjeseci rodila dvije bebe: ”Došla sam iz porodilišta i saznala da sam trudna”
Mlada mama Lorena Hinnawi postala je poznata na društvenim mrežama jer je podijelila svoje iskustvo rađanja dvije bebe u razmaku od samo 11 mjeseci, donosi New York Post.

Ubrzo nakon što je rodila sina, Lorena je saznala da je ponovo trudna, a sada na društvenim mrežama dijeli svoje iskustvo rađanja dvije bebe u razmaku od 11 mjeseci.

Možda će Vas zanimati i:

“Došla sam kući iz bolnice s jednom bebom. Ubrzo nakon toga sam saznala da sam opet trudna. Sada moja beba ima bebu. Jedva čekam gledati ih kako rastu”, kaže mlada mama. Sin Massimo u njihovu je obitelj stigao 27. novembra 2020. godine, a kći Camila rodila se 26. oktobra 2021. godine.

@lorenahinnawi

Coming home from the hospital with one baby…

♬ I Cant Wait To Love You – NIKO MOON

Lorena je svoje bebe nazvala “irskim blizancima” jer su rođeni u roku od 12 mjeseci, objasnila je u videu koji je podijelila na TikToku. Ljudi ih, kako kaže, često pitaju kako su uspjeli imati dvoje djece za tako kratko vrijeme, a većina joj se divi.

“Ne znam kako to uspijevaš, sigurno imaš pune ruke posla. Svaka ti čast”, samo je jedan od mnogih komentara podrške koje dobiva na društvenim mrežama.

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button