Lifestyle

Omiljena frizura: Razigrana i ženstvena verzija boba koja će se nositi u 2020. godini










Kada su u pitanju frizure, i u 2020. godini neke će stvari ostati iste pa će bob i dalje biti jednako popularan.

Ta frizura popularna je među zvijezdama, a rado je biraju žene diljem svijeta jer pristaje (gotovo) svima i jednostavna je za održavanje.

Naravno, svaka sezona donese neku novu inačicu boba koja se izdvoji kao popularnija od drugih, a u 2020. godini to će biti kovrčavi, odnosno valoviti bob.

Frizer slavnih Jay Birmingham potvrdio je da će popularnost boba u 2020. i dalje biti jako velika jer duga kosa jednostavno više nije toliko zanimljiva. Dodao je da će se u nadolazećem razdoblju nositi “neuredan”, chic bob koji je istovremeno razigran, ali i ženstven.

Naravno, oni koji imaju prirodno kovrčavu ili valovitu kosu imat će najlakši posao prilikom postizanja ovog izgleda, ali i za one s ravnom kosom postoje opcije, a jedna od njih je uvijač za kosu.

Prilikom uvijanja kose uzimajte pramenove različitih debljina i izmjenjujte smjer kovrča kako bi konačni rezultat bio razigran i očaravajući.

Zaključno, bob je frizura koja godinama ne silazi s trona popularnosti, a ništa se neće promijeniti ni u nadolazećem razdoblju. Radi se o bezvremenskom klasiku koji je istovremeno jednostavan, elegantan i šik, a ako želite da uvijek izgleda besprijekorno, nemojte preskakati odlaske frizeru.

https://www.instagram.com/p/B5tRNSCn5l1/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B58Klerguqm/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B57HD_6p8ek/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor:zadovoljna.dnevnik.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button