PreporučujemoPromo

Budite zvijezda svake žurke uz JBL PartyBox Encore

I taman kad ste pomislili da ste sve čuli od onoga što JBL može da ponudi, novo iznenađenje je na pomolu! Dobrog zvuka i vrhunske zabave nikad nije dosta, a novi član PartyBox družine stiže da nam “začini” ovu zimu dobrim zvukom.

Ovaj prenosivi Bluetooth zvučnik pružiće vam do 10 sati vrhunske zabave bez potrebe za punjenjem, a njegov nevjerovatni JBL Original Pro zvuk uz “duboki” bas učiniće sve da osjetite svaki takt najdraže pesme na novi, zadivljujući način. Reprodukcija sadržaja moguća je ne samo putem Bluetootha-a, nego i putem USB-a, kao i pomoćnog kabela.

Opremljen zgodnom ručkom za nošenje, JBL PartyBox Encore spreman je da postane vaš vjerni pratilac bilo da ste krenuli na kućnu žurku, na kampovanje, plažu, bazen… Da, dobro ste čuli! Zahvaljujući svom IPX4 splash proof dizajnu hrabro će odoljeti prskanju, a hladne kapljice neće prekinuti vaše uživanje.

Ukoliko tome dodate i dinamički light show koji se lako sinhronizuje sa ritmom imaćete utisak da energiju vašeg omiljenog noćnog kluba nosite svuda sa sobom. Posebna PartyBox aplikacija pomoći će vam da brzo i jednostavno prilagodite željene boje muzici koju strimujete – ali to nije sve! Uz nju ćete moći bežično da uparite dva True Wireless Stereo (TWS) zvučnika za još jači i energičniji zvuk, a ujedno će vam olakšati kontrolu muzike, ažuriranje postavki i još mnogo, mnogo toga…

Ako ste se pitali da li je i JBL PartyBox Encore opremljen mikrofonskim ulazom, imamo još bolju vijest za vas. Budite spremni da u svakom momentu postanete zvijezda večeri uz vesele karaoke melodije, jer uz njega dolazi i digitalni bežični mikrofon potpuno optimizovan za karaoke! Odlikuje se opcijama za kontrolu basa, eha i visokih tonova koje će obogatiti vaše vokalne performanse, dok će zamjenjive AA baterije omogućiti da žurka traje cijeli dan i noć.

Svoj JBL PARTYBOX ENCORE možete naručiti odmah na ovom linku.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button