Zanimljivosti i zabava

Čovjek četiri godine živio u šoping-centru a da niko nije saznao

Amerikanac Michael Townsend čak je četiri godine živio u stanu skrivenom usred trgovačkog centra i niko ga nije otkrio.

Sve je osmislio prije više od deset godina kada je ostao bez stana i morao smisliti gdje će nastaviti živjeti i kako će pronaći novi smještaj. Sjetio se da je jednom vidio praznu prostoriju skrivenu između zidova jednog šoping-centra na Rhode Islandu dok se još gradio i odlučio ondje kampirati.

Premda se sve događalo prije više od deset godina, Townsend je tek nedavno odlučio govoriti o tome. Michael je stan u trgovačkom centru opremio televizorom, sofom, foteljama, konzolama za videoigre, a u prostor velik 70 kvadratnih metara dovodio je čak i svoje prijatelje.

Na kraju se izvukao s opomenom

U četiri godine, koliko je ondje živio, koristio je toalet šoping-centra jer jedino to, kao i tekuću vodu, nije imao u prostoriji koju je preuredio. Michael, koji je inače umjetnik, živio je četiri godine vrlo dobro i sretno, ali onda je napravio veliku pogrešku.

Pozvao je u stan hongkonšku umjetnicu koju je pokušao impresionirati, no bio je neoprezan dok je ulazio u svoj stan te ga je na kraju uhvatila zaštitarska tvrtka.

Providence Artist Secretly Lived in Mall for Four Years

Naposljetku je završio na sudu s nizom prekršaja, ali sudac je bio impresioniran time što je Michael napravio pa se izvukao tek s opomenom. No trgovački centar mu je izdao zabranu pristupa.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button