PreporučujemoPromo

Telefoni Z Fold4 i Z Flip4 napravili revoluciju u svijetu telefona na preklopTelefoni na preklop nekada su izgledali sasvim drugačije od ovih današnjih, a imali su i značajno manje funkcija. Noviji telefoni na preklop privlačniji su izgledom, a na karakteristikama im mogu pozavidjeti i neki laptopi i kompjuteri.

Od kada su se pojavili, Galaxy Z Flip i Z Fold mobiteli unijeli su pravu revoluciju u svijetu telefona na preklop jer su svojim izgledom privukli pažnju ogromnog broja kupaca, a kad su se uvjerili u sve njihove mogućnosti interes je bio čak i veći.

Možda će Vas zanimati i:

Kompanija Samsung novom generacijom Z Flip4 i Z Fold4 odgovorila je na potrebu za mobilnim uređajima spremnim za posao koji omogućavaju veću produktivnost sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Oba uređaja koriste inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza kako bi pružili veći mobilni radni prostor u kompaktnom obliku. Međutim, Z Fold i Z Flip su prilično različiti uređaji i svaki je dizajniran za specifične poslovne korisnike.

Galaxy Z Flip4 je reinkarnacija preklopnog telefona. Izuzetno kompaktan i džepni kad je zatvoren, otvara se kako biste dobili veliki ekran od 6,7 inča. Ovaj telefon ima praktični poklopac za pregled obavještenja, odgovaranje na poruke i brze pozive.

Za razliku od Flipa, Z Fold izgleda kao knjiga. Kada je zatvoren onda je to kompaktan i udoban telefon, a kada ga rasklopite onda je to prostrani tablet koji je napravljen za produktivnost u više prozora. Unutrašnji ekran je kompatibilan sa Samsung S Pen tehnologijom i pruža dovoljno prostora za bilježenje ili skiciranje ideja.

Galaxy Z Fold4

Idealan je za preduzetnike, rukovodioce i vlasnike preduzeća i najmoćniji je Samsung sklopivi telefon do sada. Galaxy Z Fold4 rješava najhitnije potrebe poslovnih lidera koji su u pokretu. Dovoljno je da rasklopite uređaj da biste radili u više prozora sa preklopivim optimiziranim aplikacijama.

Pored praktičnog Edge Panela koji se nalazi na drugim Samsung pametnim telefonima, Galaxy Z Fold4 ima traku zadataka koja je uvijek vidljiva kada imate otvorenu aplikaciju. Koristite traku zadataka za brzo prebacivanje između aplikacija ili pokretanje do tri aplikacije jednu pored druge, tako da možete raditi na dokumentima i upoređivati ​​podatke jednim dodirom prsta. Osim toga, ključne aplikacije za produktivnost — uključujući Microsoft Office i Outlook — omogućavaju vam da prevučete i ispustite sadržaj iz jednog prozora u drugi.

Trebate pregledati izvještaj o prodaji u pokretu ili izvršiti izmjene u prezentaciji između sastanaka? Ekspanzivni ekran od 7,6 inča Galaxy Z Fold4 pruža vam produktivnost veličine tableta u džepu. Faktor konvertibilnog oblika telefon – tablet, u uređaju džepne veličine, izdvaja sklopivi uređaj kao najfleksibilnije mobilno rješenje za poslovanje. Sa skoro nevidljivom kamerom koja se krije ispod ekrana, cijeli ekran je namjenski radni prostor od ivice do ivice.

Posljednjih godina video konferencije i online sastanci postali su skoro pa svakodnevnica, a Galaxy Z Fold4 u Flex modu može samostalno da stoji, kao stabilan alat za mobilne video konferencije. Savijte telefon i postavite ga na bilo koju ravnu površinu kako biste bili bez ruku i radili više.

Galaxy Z Fold4 je spoj telefona, tableta i računara u jednom uređaju, sa svim mogućnostima ovih uređaja, uz činjenicu da je mnogo manji, lakši i praktičniji za nositi.

Galaxy Z Flip4

Mnogi korisnici mobilnih uređaja žele da imaju što manji telefon, a opet žele i da ima veći ekran kada im je to potrebno i da na njemu mogu obaviti sve poslovne obaveze. Galaxy Z Flip4 telefon je koji biraju poslovni ljudi koji žele da imaju cool uređaj, ali da je on neprimijetan kada im tako odgovara.

Galaxy Z Flip4 telefoni kada se preklope imaju veličinu polovine jednog pametnog telefona, a kada je otvoren korisnici dobiju veći ekran koji žele i trebaju. Čak i kada je telefon zatvoren (preklopljen) vanjski ekran vam omogućava da prevučete i provjerite svoja obavještenja u potpunosti, tako da ste uvijek u toku. Uz to, odgovarajte na poruke i provjerite vremensku prognozu, sve to bez otvaranja telefona.

Galaxy Z Flip4 je odličan za govornike. Savijte ga do savršenog ugla, spustite ga i pokrenite konferencijske pozive bez upotrebe ruku sa bilo kojeg mjesta. Flex način rada odličan je za fotografisanje i snimanje videa. Bilo da snimate grupnu fotografiju ili stvarate sadržaj na društvenim mrežama, više vam nije potreban stativ za super stabilan snimak.

Galaxy Z Flip4 napravljen je za multitasking. Rasklopljen, omogućava prikaz podijeljenog ekrana, bilo vertikalno ili horizontalno, tako da možete istovremeno provjeriti svoj mail i dostupnost kalendara. Uz optimizovano Office iskustvo i na Z Flip4 možete uređivati dokument dok se pozivate na drugi, jedan pored drugog.

Kompanija Samsung ima promociju 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium. Ponuda se može iskoristiti od 10.8.2022. do 1.4.2023. u 23:59 PST.

Više informacija o promociji potražite na linku.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button