SportZanimljivosti i zabava

“Nema ih u publici?”: Ljudi su primijetili neobičan detalj sa Svjetskog prvenstvaSvjetsko prvenstvo u fudbalu otvoreno je prvom utakmicom u kojoj je Katar igrao protiv Ekvadora, a gledatelji su odmah primijetili da u publici nedostaje žena.

Gdje su žene?

Prema podacima Statiste, 37 % nogometnih navijača su žene, dok muškarci čine većinu s 63 %, no prizori s prve utakmice Svjetskog prvenstva nisu baš išli u prilog ovim statistikama.

Možda će Vas zanimati i:

“Nema mnogo žena u publici”, rekao je jedan obožavatelj na društvenim mrežama, dok je netko drugi pitao: “Vidite li žene u publici, je li im uopće dopušteno prisustvovati?”, a treći se našalio da tribine izgledaju kao sjedište Twittera.

Iako je ženama dozvoljeno prisustvovati utakmicama, gledatelji su primijetili da ih nema baš previše, komentirajući kako je neobično gledati nogometnu utakmicu bez žena u publici koju se, možda baš zbog toga razloga, nije baš ni snimalo.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo u Kataru obilježile su brojne kontroverze čak i prije njegovog početka. Od zabrane korištenja alkohola, zatucanih smjernica o ponašanju i nedavnog skandala s plaćenim navijačima, ovo je samo još jedan u nizu.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button