SportZanimljivosti i zabava

Najluđa priča SP-a: Englezi tražili pivo pa završili u šeikovoj palači sa lavovimaDvojica navijača Engleske koja su doputovala u Katar na Svjetsko prvenstvo postali su hit na društvenim mrežema nakon što su otkrili da su završili u šeikovoj palači dok su bili u potrazi za pivom.

Navijači Engleske su razgovarali sa izvjesnim Nawafom i Abdul Azizom tokom njihovog “lova na pivo”, nakon čega du dobili poziv da im se pridruže u njihovoj kući, dok je jedan od njih tvrdio da je sin šeika.

Ispostavilo se da lokalni stanovnici nisu blefirali. Završili su u palači gdje su pronašli majmune, lavove i egzotične ptice, a u razgovoru za talkSPORT, navijač Engleske i Evertona Alex je rekao:

“Samo smo se dobro zabavljali i zezali. Uživali smo i bili smo u potrazi za pivom kada smo ih sreli, a oni su nam rekli ‘Sredićemo pivo’, pa smo sjeli u zadnji dio njihovog Toyota Land Cruisera i završili u velikoj palači.”

John je također bio u palači, te hvali gostoprimstvo domaćina.

“Sinoć smo sreli jednog od šeikovih sinova i on nas je poveo u palaču i pokazao nam je gdje drži lavove. Osjetili smo njihovu dobrodošlicu i jednostavno ne može biti bolje od ovoga.”

Zbog onih koji su sumnjali u priču, odlučili su objaviti video na kojem je prikazan njihovo borvak u palači, te su postali hit na društvenim mrežema.Izvor
klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button