SvijetZanimljivosti i zabava

Ovčar spasio šestogodišnje dijete od psa koji ga je htio napasti (VIDEO)Na TikToku se pojavio video ovčara koji spašava šestogodišnjeg sina svog vlasnika od napada susjedovog psa. Incident se dogodio na Floridi, a video je do sada pogledao više od 21 miliona korisnika te društvene mreže.

Pas heroj zove se Tank, a on i dječak igrali su se na livadi ispred svog doma, kada im je prišao drugi pas. Crni pas se zaletio prema dječaku koji je već bježao i zamalo ga je dohvatio, ali onda je između njih uletio ovčar i obranio je dječaka te je crnom psu blokirao prilaz šestogodišnjaku.

@flodaboy1

#homeprotection #germanshepherd #mansbestfriend #guarddog #bluenose #fyp #floridacheck#floridaboy

♬ Dogs Out – DMX

“Napao ga je iz čista mira”

Tank je zatim počeo naganjati psa sve dok ga susjed i njegov vlasnik nije zgrabio i obuzdao. Spomenimo i kako je u pomoć dječaku pristigao i drugi pas, također u vlasništvu njegove porodice, a na kraju je dotrčala i majka koja je uzela dječaka k sebi.

“Pas našeg susjeda iz čistog je mira napao mog sina i moj Tank ga je spasio od toga da ga ne pregazi ili napravi nešto gore”, rekla je dječakova majka, prenosi LADbible.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button