Izdvojeni članakTuzla

Manifestaciju “Zima u Tuzli” koncertom otvara Ilma KarahmetPripreme za manifestaciju “Zima u Tuzli” koja će ove godine početi 9. decembra i trajati do 8. januara naredne godine, uveliko traju.

Tokom mjesec dana manifestacije, građani Tuzle imati priliku uživati prazničnom zimskom ambijentu, u gastro ponudi koje izlagači prodaju u drvenim kućicama, ali i u različitim koncertima koji budu organizovani tokom ove manifestacije.

U svrhu podrške i pomoći sektoru poduzetništva i obrta na teritoriji grada Tuzle, te sa ciljem kreiranja i obogaćivanja turističke ponude u zimskom periodu, Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla su i ove godine obrtnicima sa područja Tuzle omogućili korištenje 20 mobilnih kućica na Trgu slobode.

Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla, su za ovu manifestaciju obezbijedili bogat muzičko-zabavni program, kojeg u petak, 9. decembra 2022. otvaraju koncertom Ilme Karahmet.

Podjećamo da će u novogodišnjoj noći Tuzlake zabavljati rock bend Zabranjeno pušenje, dok će 1. januara ja Trgu slobode nastupiti i Amel Ćurić.Izvor
tuzlainfo.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button