SvijetZanimljivosti i zabava

Glumio u restoranu da je gastro kritičar: “Vlasnik mi je drugi dan poslao e-mail…”TikToker Josh Slavin, kojeg na toj društvenoj mreži prati više od 300.000 ljudi, otišao je u jedan popularni talijanski restoran i ponio mali blok za pisanje i olovku.

Pretvarao se da je gastro kritičar i da piše recenzije hrane samo kako bi procijenio ponaša li se osoblje prema njemu ljubaznije.

“Kada posjećujete otmjene restorane, ponesite mali blok za pisanje kako biste se pretvarali da ga recenzirate. Dobit ćete izvrsnu uslugu, a možda čak i besplatnu hranu”, misao je kojom se 21-godišnji tiktoker vodio i pokušao isprobati hoće li trik djelovati.

@slavinjoshua

Acting like a FOOD CRITIC at a Michelin Star Restaurant. Do with this information what you may… 🤫 #lifehack #foodtiktok #hongkong #travel #hack

♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

“Vlasnik restorana je došao do mog stola…”

U videu koji je objavio na TikToku, Josh je ispričao da je sjeo, naručio hranu i pojeo nekoliko zalogaja. Potom je izvukao bilježnicu i počeo pisati. “Osoblje je to primijetilo. Vidio sam da konobari malo čavrljaju, a potom sam primijetio veliku promjenu”, rekao je.

“Vlasnik restorana je došao do mog stola i dao mi svoju vizitku s brojem mobitela. Rekao mi je da ga nazovem kad god ću trebati rezervaciju”, objasnio je Josh.

“U ovaj restoran sam već odavno želio otići. I prije no što sam izvadio bilježnicu, usluga je bila izvanredna. Jako su bili ljubazni. No nakon što sam izvadio bilježnicu, činilo mi se da sam privukao pozornost. Primijetio sam da me osoblje promatra malo pažljivije”, ispričao je Slavin za portal BuzzFeed.

“Ne mogu tvrditi da su se prema meni ponašali drugačije…”

“Sljedeći dan mi se vlasnik restorana javio putem e-maila. Zahvalio mi se što sam došao i rekao da se nada kako ću ponovno doći”, rekao je Josh koji smatra da je uspio u naumu, ali priznaje da je napravio malu grešku.

“Mislim da je nemoguće tvrditi da su prema meni u restoranu postupali drugačije. Doduše, nisam nikada bio ni u jednom restoranu kako bih napravio neku vrstu kontrole. Mislim da je tu bilo nekih nedostataka”, zaključio je tiktoker.

Njegov je video ubrzo postao viralan na društvenoj mreži.

“Iskreno, jedino što sada možeš napraviti je da tom restoranu doista daš jako dobru recenziju”, “Ovo je genijalno”, “Zanima me što bi se dogodilo kada bi svaki gost u restoranu izvadio svoju bilježnicu”, “Mislim da će sada mnogi probati ovo”, neki su od komentara njegovih pratitelja.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button