SvijetZanimljivosti i zabava

Kinez otrčao čitav maraton pušeći cigarete jednu za drugom pa postao viralni hitKinez koji je u Guangzhouu otrčao maraton s cigaretom u ustima postao je zbog svog bizarnog poteza internetska senzacija.

Čovjek, koji je poznat pod nazivom ujak Chen, čitavo vrijeme je trčao ne odvajajući se od duhana, a fotke njegovog pothvata brzo su se počele širiti društvenim mrežama.

Možda će Vas zanimati i:

Chen je stazu od 42 kilometra uspio prevaliti za tri sata i 28 minuta, što je bilo dovoljno dobro za 574. mjesto od oko 1500 natjecatelja tog dana.

Ovo nije prvi put da je Chen učinio ovakvo nešto. Vjeruje se da je sudjelovao i na maratonu u Guangzhouu 2018. i maratonu u Xiamenu 2019. te da je tada također popušio kutiju cigareta.

Ne postoji pravilo o pušenju na maratonu

Otkako je postao viralan, mnogi ljudi na internetu kritizirali su njegov postupak te su pisali kako mu se ne bi smjelo dopustiti da puši u utrci.

“Jadni trkači oko njega”, napisao je jedan komentator.

Međutim, ne postoje nikakva pravila o pušenju na maratonskim stazama, ne samo zato što se odvija vani već i zato što je ideja o nepušenju tijekom tog događaja uvriježena.

Čini se kako je Chen odlučio iskoristiti tu “rupu” za uživanje u poroku čak i dok se bavi zdravom aktivnošću.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button