SvijetZanimljivosti i zabava

Učiteljica bi mogla pet godina provesti iza rešetaka jer je pojela – šišmiše!Snimka je, mora se priznati, prilično odvratan. Uz to je i protuzakonita Zbog onoga što je snimila, odnosno, pojela, tajlandska učiteljica Phonchanok Srisunaklua mogla bi provesti pet godina u zatvoru.

Učiteljica je, naime, blogerica koja na YouTubeu ima kanal posvećen hrani. Zove se Gin Zap Bep Nua Nua (Jedi začinjeno i ukusno), a njen novi video bio je dug minutu i četrdeset sekundi.

Ovoga puta je odlučila pojesti juhu u kojoj se nalaze cijeli šišmiši. Na mučnoj snimci vidi se kako ih trga i jede s kostima, komentirajući kako su mekane i ukusne. U jednom je trenutku životinju podigla u zrak i istaknula kako ‘on ima zube‘, a potom dijelove tijela umočila u umak. Nakon što ga je pojela, rekla je kako je njen obrok bio veoma ukusan i jednak kao da se jede sirovo meso.

Kad je to objavila, nije očekivala reakcije čitatelja. Neki su je upozorili kako je ono što jede rizično za zdravlje. Drugi su bili veoma oštri, rekavši da ovakvim načinom prehrane može prouzročiti pandemiju. No, nisu samo čitatelji bili nezadovoljni – na vrata su joj pokucali policajci i priveli je. Uhićena je zbog posjedovanja mrtvih zaštićenih divljih životinja. Nakon toga se ispričala. Zakon za ovakav prekršaj predviđa i do pet godina zatvora, no tek ostaje vidjeti hoće li blogerica biti poslana iza rešetaka.

Veterinari upozoravaju kako je jedenje šišmiša veoma rizično, jer oni imaju puno patogena. zapravo, već samo diranje njihove kože je rizično.Izvor
jutarnji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button