Zanimljivosti i zabava

Pozvali 27 djece na kćerin treći rođendan i nitko nije došao: “Srce mi se slomilo”Majka Breanna Strong je, kaže, dala sve od sebe da organizira najbolju proslavu trećeg rođendana za svoju kći Avery.

Unajmila je mekani prostor za igru, naručila je pizze i nabavila divnu Frozen tortu, ali ostala je shrvana kada se nitko od 27 djece koje je pozvala na rođendan nije pojavio.

Na TikToku je podijelila video, u kojem je pokazala svoju kćer kako jede komad pizze dok sama sjedi za stolom te napisala u opis: “Pozvali smo 27 djece na Averyn treći rođendan.

Nijedan njezin prijatelj nije se pojavio.” Nakon što je kutiju od pizze bacila u kantu, dodala je: „Uzaludno potrošeni novac i vrijeme. Ovo je slomilo moje srce. Doslovno ću otići kući i grliti svoju djevojčicu.”

@breannamstrong

I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends

♬ Get You The Moon – Kina

Ljudi su brzo izrazili empatiju u komentarima a, a jedna je korisnica napisala: “Ovo je pravilo u mojoj kući. “Ako smo pozvani, IDEMO! Jedini smo se pojavili.

Tako je tužno što se ovo događa, tako mi je žao.” “Ovo mi se dogodilo na moj 16. rođendan”, otkrila je druga korisnica. Nikad više nisam pokušala dok nisam imala 26 godina i opet se dogodilo. Imam 39 godina, sada si uvijek samo priuštim dan u toplicama.”

Breanna je dodala da je mislila kako će biti dovoljno djece na rođendanu, ali se situacija promijenila u zadnjem trenu, kako prenosi The Sun. “ Bio je planirani događaj na Facebooku. Sedam obitelji reklo je da dolaze, a tri su to jutro promijenile svoj poziv, a ostale se nisu pojavile”, otkrila je u jednom od komentara.Izvor
vecernji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button