Arhiva

Novo Dodikovo ismijavanje naroda










Postavlja se pitanje kako je to Dodik štitio svoje kadrove proteklih 13 godina, koji su pljačkali državu, kako sam priznaje tvrdivši da ih Partija neće više štititi i amnestirati?Vremenom Milorad Dodik postaje veliki šaljivdžija, sve češće zbija grube šale, ali ne na svoj već na račun naroda.

Tako je u intervjuu beogradskoj Politici ispričao vic kako će u narednom periodu tobože smjenjivati direktore javnih preduzeća koja budu poslovala negativno.

Možda će Vas zanimati i:

Sličnu pošalicu Dodik je ispričao i prije dvije godine, kada je najavio smjenu svih direktora koji poslovnu 2016. godinu završe sa minusom i negativnim rezultatom, pa su mnogi funkcioneri vladajuće stranke štimovali završne izvještaji i brojeve kako bi prikrili haos, i prikazivanjem lažnog pozitivnog salda spasili glavu i funkciju.

Dodik daje izjavu o smjenama u trenutku kada sva javna preduzeća posluju negativno, dug Fonda PIO i zdravstva premašuje milijardu, a čak i monopolski javna preduzeća, poput Šuma Srpske i Elektroprivrede, zbog pljačke bilježe desetine miliona maraka gubitka.

Zbog pljačke i beskrupuloznog kriminala neviđenih razmjera, koji se više i ne pokušava prikriti, Srpska je ostala bez Robnih rezervi, a nažalost u zarobljenij državi sa korumpiranim institucijama gdje niko nije odgovarao za kriminal i pljačku.

Dapače, što je veći lopov u stranci i više opljačka državu, dajući dio Šefu i Partiji, to više i brže napreduje, što najbolje pokazuje primjer tender-efendije Luke Petrovića, gen-seka Partije, Ranka Škrbića, Nikole Špirića i ostalih…

Ucjene, pritisci, prijetnje i skidanje glave Milanu Radoviću, u trenutku kada Nova banka bilježi najbolje poslovne rezultate, pokazuje koliko Dodiku smetaju uspješni ljudi koje ne može da ucjenjuje.

Postavlja se pitanje kako je to Dodik štitio svoje kadrove proteklih 13 godina, koji su pljačkali državu, kako sam priznaje tvrdivši da ih Partija neće više štititi i amnestirati?

Da li je to Partija iznad države, naroda i zakona, pa su njeni funkcioneri oslobođeni odgovornosti? Dodikovo javno priznanje da je štitio „mangupe“ i lopove u svojoj stranci, potvrđuje da kontroliše pravosuđe i da je zarobio državu i njene institucije.

Dodikova lažna najava borba protiv kriminala i korupcije je kao da se čelnici Koza nostre javno zalažu za suzbijanje trafikinga, prostitucije, reketa i trgovine narkoticima.

Dodik slaže i prije nego nešto kaže, pa tako i poslednju izjavu treba shvatiti kao jeftinu šalu i grubo šprdanje sa svojim napaćenim narodom, piše Nebojša Vukanović, prenosi Oslobođenje.

Hayat

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button