BiH

Šaban iz Cazina u 84. godini života očekuje dijete sa više od 30 godina mlađom suprugom AsmiromŠaban Mujić iz Cazina 5. novembra oženio je svoju odabranicu Asmiru i par sada očekuje svoje prvo zajedničko dijete.

Ova priča ne bi bila nimalo neobična da Šaban nema 83 godine, a Asmira .

Kako je otkrio Šaban, njegov recept za uspjeh je taj što ne štedi na sebi, voli pojesti dobro, a bez teletine ne može živjeti. Iz prvog braka Šaban ima već četvero djece, tri sina i kćerku, a Asmira ima troje djece.

Šaban je otkrio i kako su se upoznali.

“Ona je radila kod mene kada sam ja otišao u penziju. Ona je bila u vrlo teškom stanju, s troje djece, i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek plaćao pošteno, davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana ona je zaplakala, došla kod mene i rekla ´Šabane ja ne mogu više s ovim čovjekom. Ja bih se udala za tebe´. Rekoh ´Hoću´. I tako je bilo,” prisjetio se Šaban.

“Ja sam njoj rekao da mora malo počekati s vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 5.11.2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti,” kazao je Šaban i potvrdio da Asmira očekuje njegovo dijete.

“Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, akobogda. Meni je drago što god da mi dragi Allah da, bilo muško ili žensko,” zaključio je.Izvor
Klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button