Svijet

Curica (8) iz Njemačke 7 godina bila zatvorena u kući, porodica pod istragomOsmogodišnja djevojčica iz Njemačke bila je gotovo cijeli život izolirana od svijeta jer ju je njezina obitelj držala sedam godina zatvorenu u kući.

Djevojčica je u septembru pronađena u domu svojih bake i djeda u Attendornu, na zapadu Njemačke. Kako piše Euro news, obitelj nije htjela da djevojčica živi kao njezini vršnjaci pa joj nisu dali da pohađa vrtić i školu.

Njemački mediji javljaju da je djevojčica bila sedam godina zatvorena u kući u izolaciji i da joj je sada teško normalno hodati i penjati se stepenicama. Osmogodišnjakinja se sada privremeno nalazi u udomiteljskoj obitelji i u dobrom je stanju. Liječnici koji su je pregledali na njezinom tijelu nisu pronašli znakove fizičkog maltretiranja.

Ured javnog tužitelja u Siegenu sada istražuje majku, baku i djeda zbog izolacije djevojčice. Izvještaji o slučaju sugeriraju da je nakon rastave majka pokušala sakriti djevojčicu od njezinog oca. Majka je navodno tvrdila da se s kćeri preselila u Italiju 2015. godine.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button