SvijetZanimljivosti i zabava

Žena zabunom uzela pogrešno dijete u trgovini (VIDEO)Ako ste mama, znate da je roditeljstvo ponekad stvarno teško. Od nas se očekuje da napravimo, kažemo i zapamtimo toliko toga da nam je ponekad svega previše.

Prisjetite se kad ste posljednji put otišli u trgovinu, koliko ste samo zadataka morali obaviti, a imali toliko malo vremena. Sada zamislite što bi se dogodilo kada biste u svoj toj strci zabunom na blagajni uzeli pogrešno dijete. Grozno, zar ne? Upravo se to dogodilo jednoj majci, a snimka bizarne situacije ubrzo je postala viralna.

Možda će Vas zanimati i:
@whistleworthy

Well this is embarrassing. 😅😭 #parents #parentsoftiktok #kids #babies #babiesoftiktok #oops #fail #hilarious #sorry (Via: @HolyCow_Inc/Twitter)

♬ original sound – Whistle Worthy

Na snimci koja je objavljena na TikToku možemo vidjeti mamu u plavom kako drži dijete u ružičastoj jakni. Izgleda kao da je u žurbi i pokušava osigurati da ima sve što je potrebno kupiti u kolicima. Ubrzo joj prilazi druga žena, nešto joj govori, dok joj pritom uzima dijete iz ruke i usmjerava je niz drugi prolaz gdje se nalazi dijete identičnog izgleda.

Iako nosi masku pa joj je teško vidjeti izraz lica, možemo samo nagađati što u sebi razmišlja i kako reagira ova mama koja je istog trenutka potrčala prema svom djetetu, gdje snimka prestaje. Druga mama se samo neugodno smije, naizgled suosjećajući sa zgroženom ženom.

Video je ubrzo objavljen na TikToku i pregledan preko 18 miliona puta, a komentari su svakakvi – od ljudi koji osuđuju majku i ne mogu vjerovati da je umalo uzela pogrešno dijete u trgovini, pa do onih koji suosjećaju s umornom ženom.

”Mogu razumjeti kako joj je. Umorna, iscrpljena, zaposlena i onda još naiđe na dijete koje je obučeno identično kao i njeno. Slažem se s tim da je situacija bizarna, ali definitivno je mogu shvatiti. Srećom pa je na kraju dobro završilo”, napisala je jedna mama.

”Nemojte suditi, a pogotovo govoriti kako se to vama nikad ne bi dogodilo. Zašto? Pa jer sam ovo jednom i ja napravila. Uhvatila sam nečijeg klinca za ruku i počela ga vući misleći da se moj sin opire jer ne želi ići kući”, komentirala je druga.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button