Zanimljivosti i zabava

Par ima stroga pravila u braku: ‘Niti jedno od nas ne smije biti nasamo sa suprotnim spolom’Dvoje Amerikanaca na svom TikTok profilu ima više od 126.000 pratitelja, a mnogi od njih su se složili s njihovim bračnim pravilima. Ipak, neki tvrde da su jako kontroverzna i toksična.

Mladi bračni par iz Amerike, Jaden i Andy vjenčali su se nakon završetka fakulteta u Teksasu, a odlučili su svoj brak održavati jakim uz set strogih bračnih pravila.

Možda će Vas zanimati i:

– Nismo shvaćali da su naša pravila nekima tako kontroverzna – rekli su u videu u kojem dijele svoje bračne navike.

24sata

Par je odlučio imati uključenu lokaciju svojih uređaja uvijek, kako bi njihov partner mogao pogledati gdje se točno nalaze kad god to poželi. Također, jedno od pravila je da ne smiju biti sami sa osobom suprotnog spola te da ne smiju imati tajne i da si moraju međusobno otkriti sve lozinke.

Iako tvrde da zbog pravila njihov brak funkcionira odlično, korisnici TikToka, gdje su pravila i predstavili, ipak se s njima nisu složili.

– Ovo je jako toksično, čisto nepovjerenje – napisao je jedan pratitelj, a drugi se složio:

– Pravila su vam posesivna. Ako ne možeš vjerovati partneru, u čemu je uopće poanta?

24sata

Par je na svom TikTok profilu prikupio više od 126,000 pratitelja, a mnogi od njih složili su se s pravilima. Video s kontroverznim pravilima pregledan je više od sedam milijuna puta, a pokrenuo je lavinu komentara.

– Meni je to super, tako funkcioniramo muž i ja također i ne ostaje nam prostora za nesigurnosti.

 Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button