SvijetZanimljivosti i zabava

Beckhamov sin pokazao tetovažu supruge, ekipa se ne prestaje rugati (FOTO)










Sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama Brooklyn Beckham pokazao je tetovažu svoje supruge Nicole Peltz u emisiji The Jennifer Hudson Show.

Beckham ima tetoviranu sliku glave svoje supruge Nicole na desnom ramenu, a ponosno ju je pokazao usred emisije napola skinuvši majicu.

To je samo jedna u nizu tetovaža koje Beckhamov sin ima, a on tvrdi da ih ima između 80 i 100, no ljudima se baš i nije svidjela ova s licem supruge, za koju je rekao da je posljednja u nizu koju je napravio.

“Je li on normalan”?

“Čovječe, tip ima milione na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici”, “Mami Victoriji se sigurno svidio crtež”, “Malo je neuredna tetovaža”, “Tog tattoo umjetnika treba zatvoriti”, “Ostao bez teksta kada sam ovo vidio”, “Tip ima valjda 70 tetovaža posvećenih ženi”, “Upravo sam vidjela Beckhamovu tetovažu, je li on normalan”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Neki su čak primijetili i zanimljivu tetovažu ispod Nicolina lica. “Pustite vi sliku s Nicole, pogledajte ispod toga. Ima istetovirano sidro u kojem piše ‘tata’, kao da je David Beckham bio član mornarice”, nadovezao se jedan tviteraš.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button