Sport

(FOTO) Poruka Slađe Stojkovića: Pozdrav Tuzli!













Bolest koja je ophrvala nekada sjajnog košgetera Slađana Stojkovića, digla je na noge dobar dio košarkaškog regiona. Ipak, najveći dio “povukao” je Karpoš Sokoli, debitant u ABA ligi.

Terapije u Skoplju u Aćibadem klinici, trajaće 40 dana. Stojković se dobro drži i dobro osjeća, obilazi treninge svog dugogodišnjeg saradnika, Dragana Nikolića, kome je do skora bio sportski direktor u Mladosti iz Zemuna, a i u slobodno vrjeme je uz ljude iz Sokolija.

Ognjen Dedić, predsjednik kluba i Stevčo Jakimovski, gradonačelnik opštine Karpoš, su obezbjedili i smeštaj i ishranu u restoranu za Stojkovića, te popust za liječenje i terapiju. Uz sve to, u svakom momentu mu stoje na raspolaganju za sve što mu je potrebno. Sportska posvećenost Stojkovića ne napušta, pa je redovan kako na treninzima tako i na utakmicama.

Podsjećamo, OKK Sloboda i Tuzlaci su proteklog vikenda organizovali akciju prikupljanja pomoći za Slađana. Skupština Slobode je odlučila da će prihodi od ulaznica sa utakmice Slobode i Mladosti biti uplaćeni za liječenje Slađana, a naredni dan smo mi, Kameleonci, uz podršku Zmaj piva i Urban BeaTZ-a organizovali druženje u Gradskom parku.

Slađan, koji je danas primio prvu hemoterapiju, iz Skoplja je poslao fotografiju kojom se zahvaljuje Tuzli.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button