Tuzlanski kantonVijesti

Ryanair od danas uspostavlja letove iz Tuzle, jeftine karte i dalje u ponudi
Na Međunarodnom aerodromu u Tuzli u poslijepodnevnim satima ovoga utorka zvanično će biti uspostavljeno poslovanje aviokompanije Ryanair. Prvi dolazak aviona najavljen je iz Austrije, odnosno Beča u 16 sati i 30 minuta.

Zajednička saradnja Ryanaira i Međunarodnog aerodroma u Tuzli danas će zvanično biti uspostavljena, a prvi avion ove aviokompanije sletjet će u 16 sati i 30 minuta iz austrijske prijestolnice.

Možda će Vas zanimati i:

S druge strane prvi avion sa tuzlanske piste poletjet će danas u 16 sati i 55 minuta upravo ka Beču.

U narednim danima, pored Beča putnici će moći letjeti prema štokholmskom aerodromu Arlanda te njemačkom Memmingenu.

Najveća niskobudžetna kompanija u Evropi još ranije je uspostavila svoj cjenovnik letova iz Tuzle prema navedene tri destinacije i obratno, a zanimljivo je da u svojoj ponudi imaju i karte koje početno koštaju od 4,99 eura.

Takvu kartu konkretno iz Tuzle ka Beču moguće je kupiti za let najavljen za 17. novembar ove godine. U obratnom smjeru, najjeftinije putovanje po istoj cijeni je zakazano za 22. novembar. Dužina trajanja leta od Tuzle do Beča i obratno je sat i deset minuta.

Kada govorimo o odlasku ka njemačkom Memmingenu, najjeftiniju kartu, po istoj cijeni kao i za Beč, moguće je kupiti za 7. novembar. U suprotnom smjeru, najjeftinija karta košta 5,99 eura na letu koji je planiran za 28. novembar. Dužina trajanja leta od Tuzle do Memmingena i obratno je sat i 40 minuta.

Ukoliko putujete ka štokholmskom aerodromu Arlanda, najjeftiniju kartu moći ćete kupiti za let koji je najavljen za 16. novembar ove godine i ona košta 4,99 eura. U suprotnom smjeru ista cijena je za kartu na letu koji je planiran 9. novembra ove godine. Dužina trajanja letova u oba smjera je dva sata i 50 minuta.

Inače, Međunarodni aerodrom u Tuzli višegodišnju saradnju ima sa aviokompanijom Wizz air, koja zvanično od danas povećava broj letova iz ovog grada. To se dešava nakon zatvaranja baze u Sarajevu koju su uspostavili prije godinu i po.Izvor
klix.ba

Jedan komentar na ovaj članak

  1. Molim vas ima li kakav let iz Hamburga ili Bremena za Tuzlu sa Raynair jer sam imala povratni let sa wiztair i otkazan lèt 13.12.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button