TuzlaVijesti

Novembar u Tuzli: Evo koji uzbudljivi događaji nas očekuju u ovom mjesecu

Sadržajan mjesec










Pred nama je sadržajan mjesec u Tuzli, ispunjen raznovrsnim događanjima. Svi ljubitelji će imati priliku uživati u različitim formama umjetnosti i zabave, jer će se u gradu odvijati brojne komedije, koncerti, stand-up nastupi i DJ setovi.

Komedije će vas nasmijati do suza, dok će koncerti vas odvesti na muzičke avanture s različitim žanrovima i izvođačima. Ako volite humor, stand-up nastupi će vas zabaviti i pružiti dozu smijeha. Za one koji traže plesnu atmosferu i elektronsku muziku, DJ-evi će se pobrinuti za nezaboravne noći.

Možda će Vas zanimati i:

Žurka “Jugoslovenka”

Već pet godina žurka Jugoslovenka puni beogradske klubove Šlep, Štrafta i Pop Quart a u poslednjih godinu dana bila je rasprodata i u preko 30 klubova širom regiona. Početkom semptembra Jugoslovenka je rasprodala baštu Jazz Caffe Tuzla i na brojne zahtjeve vraća se u Tuzlu, u petak 24. novembra u Klub Palma u Domu Mladih.

Karte u pretprodaji po cijeni od 10 KM možete nabaviti u CD Shop-u Mido i Klubu Palma. Nabavite ih na vrijeme, jer za Jugoslovenku se često sve karte prodaju u pretprodaji.

“Priče i pesme” Zorana Kesića

Zoran Kesić, regionalno popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“, 17. novembra će tuzlanskoj publici u BKC-u ponovo predstaviti svojom priredbom “Priče i pesme”.

Zoran Kesić, jedno je od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije. Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu.

Cijena ulaznice: 30,00 i 20,00 KM

Informacije i rezervacije ulaznica: Marketing BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati. Informacije: marketing@bkctuzla.ba / Telefon: 035 311 070. Prodaja i u sistemu Kupikartu.ba, te CD shopu Mido Tuzla.

Komedija “Veseli matorci”

Kako je bilo prije, kako je sada i kako će biti sutra. Uz korisne savjete za mlađe. Cijela komedija prožeta  je s muzikom iz njihove mladosti. Duhovito i istinito. Jelica Sretenović poznatija je kao  Koka, Koviljka Stanović koja je maestralno glumila u seriji „Bolji život“.

Cijena ulaznice: 15,00 KM

Informacije i rezervacije ulaznica: Marketing BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati, kod Seje i Vilija na Korzou i prodajnim mjestima: kupikartu.ba.

“Stand up comedy Made in Bosnia”

Stand up comedy made in Bosnia, predstava koja je odnedavno dio produkcije JU BKC TK, nakon 10 godina dolazi u Tuzlu da zajedno sa publikom iz grada gdje je ptiča počela obilježi veliki jubilej.

Bosna i Hercegovina je prepoznatljiva po mnogim brendovima i ljepotama, a sigurno jedan od brendova jeste i autentični bosanski humor koji kroz ovaj show ima priliku doživjeti i publika van granica naše domovine.

Ulaznice za ovaj događaj će uskoro biti  u prodaji u Marketing službi BKC, CD shopu Sejo i Vili, CD shopu Mido na korzu, ali i na drugim prodajnim mjestima u Tuzlanskom kantonu.

NAPOMENA: Program nije namijenjen djeci i mlađim od 16 godina zbog sadržaja vulgarnog ili prostog govora primjenjenog u ovom showu.

DJ JOCK

DJ Jock danas je jedno od najpoznatijih imena techno scene.
Poznati DJ Jock nastupit će u Tuzli, 25. novembra u Clubu Palma u Tuzli.

Vođeni prethodnim eventima, ne sumnjamo da Tuzlu čeka uzavrela atmosfera. Stoga, nabavite na vrijeme svoje early bird ulaznice po cijeni od 10 KM.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti: Sajt kupikartu.ba, CD Shop Mido i Klub Palma.

Koncert Aleksandre Prijović u Mejdanu

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda današnjice Aleksandra Prijović u okviru velike regionalne turneje “Od istoka do zapada”, nakon tri beogradske Arene, prepune Zetre kao i zagrebačkih Arena, po prvi put nastupa u Tuzli u dvorani Mejdan.

Karte možete kupiti u kompletnoj prodajnoj mreži KupiKartu.ba, kao i  na prodajnom mjestu CD Shop MIDO.

Spremimo se za uzbudljiv novembar u Tuzli! (FOTO: Turistička zajednica grada Tuzle)



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button