Gdje kupovatiMuzikaPreporučujemo

Najsigurnija kupovina originalnih JBL uređaja kristalno jasnog zvuka

Učinite vaše proslave nezaboravnim
Više od 70 godina američka kompanija JBL proizvodi uređaje koji ispunjavaju najviša očekivanja korisnika. Mnogi ljubitelji muzike brend povezuju s jasnim, prirodnim zvukom, jasnim basovima, kao i izdržljivim zvučnicima izrađenim od visokokvalitetnih materijala.

Zbog svoje popularnosti, marka JBL velika je meta krivotvorenja na našim prostorima. U moru lažnih proizvoda na tržištu ovih dana, teško je pronaći one originalne. Naravno najveći problem je kada kupac ne obraća pažnju na kvalitet nego na cijenu samog proizvoda. JBL zvučnici su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji ovaj brend povezuju s jasnim, najprirodnijim zvukom koji ste imali priliku čuti i jasnim basovima, stoga ne čudi što je cijena malo viša u odnosu na konkurentske marke.

Kako do originalnih JBL uređaja?

Od 1996. godine kompanija „SAR-light“ se kvalitetom usluga i proizvoda pozicionirala u sam vrh bosankohercegovačkog tržišta audio i rasvjetne opreme. Pored svih brendova audio opreme čiji su zastupnici u njihovom bogatom asortimanu možete pronaći i originalne JBL uređaje poput: zvučnika, prenosivih zvučnika, slušalica, auto-zvučnika… Neke od najprodavanijih proizvoda možete pronaći u nastavku:

GO 3 – Prenosivi bluetooth zvučnik

JBL Pro zvuk omgućava JBL GO 3 da reprodukuje ozbiljan zvuk sa snažnim basom uprkos njegovoj ultra kompaktnoj veličini. JBL GO 3 posjeduje ultra prenosivi dizajn koji se dobro uklapa u svakoj prilici. Šarenost i ekspresivni detalji čine da on izgleda podjednako dobro kako i zvuči. U bazen… U park… Zbog IP67 standarda otpornosti na vodu i prašinu, vaš JBL GO 3 može krenuti sa vama u sve avanture.

Ovdje možete poručiti Vaš JBL GO 3.

QUANTUM 100 – gaming slušalice

Budite u središtu igre sa JBL Quantum SOUND Signature. Od najsitnijih koraka do najglasnije eksplozije, JBL Quantum SOUND Signature čini svaku scenu epskom, a svakog igrača konkurentnijim. Naš zvuk sa potpisom pruža najrealističniji zvučni prostor za konkurentsku prednost u bilo kojoj borbi.

Igrajte još duže zbog udobnosti od memorijske pjene.
Lagani jastučići za glavu i uši od memorijske pjene dizajnirani su i za najduže igraće sesije.

Neka se vaš glas čuje glasno i jasno.
JBL Quantum 100 slušalice vam omogućavaju da jasno okupite trupe i protivnike. Odvojivi mikrofon sa usmjerenim fokusom sa glasom dolazi sa prigušenim karakteristikama.

Ovdje možete poručiti Vaše QUANTUM 100 slušalice.

BOOMBOX 2

Napravljen kako bi bio najveći i najsnažniji prenosivi Bluetooth zvučnik, JBL Boombox 2 proizvodi monstruozni zvuk sa najdubljim basom. Zamislite da slušate vašu muziku od jutra do jutra na jednom punjenju! Ne morate više da zamišljate, sa ogromnom baterijom to postaje realnost.

Charge out vam omogućuje da punite vaš telefon dok muzika još uvijek svira. Dovoljno čvrst da izdrži sve vremenske uslove, JBL Boombox 2 je IPX7 vodootporan, tako da će izdržati i žurku na bazenu. Indoor i outdoor mod omogućava optimizovani zvuk gdje god da se nalazite. Ako sve ovo nije dovoljno…. vi povežite 100 komada JBL PartyBoost zvučnika jednim klikom dugmeta.

Ovdje možete poručiti Vaš BOOMBOX 2 zvučnik

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button