Zanimljivosti i zabava

Bodybuilder koji svaki dan jede iznutrice pokazao kako je izgledao prije 30 godina
Brian Johnson, poznat pod nadimkom Kralj jetre, izgledao je potpuno drugačije prije tri desetljeća. Influencer se proslavio nekonvencionalnim načinom života.

Kupa se u ledenim kupkama, vuče utege zubima i svaki dan pojede oko pola kilograma sirove goveđe jetre.Iako je i prije 30 godina bio isklesan, mnogi nisu znali za njegovu traumatičnu prošlost, o kojoj je progovorio na Instagramu.

Možda će Vas zanimati i:
“Ovo je snimljeno prije nego što sam mogao voziti. Moj život je bio pravi pakao u adolescentskoj dobi. Bio sam premalen. Izgledao sam smiješno. Nisam imao nijednog prijatelja i nikakav koncept vlastite vrijednosti. Svakodnevno su me udarali nogama i šakama. Bez tate, morao sam smisliti izlaz iz tog pakla koji je bio moj život i jesam. Prionuo sam na posao. Ojačao sam”, napisao je.

https://www.instagram.com/p/CVvDa_HLTYo/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4fa7d385-fff0-4441-b92e-cbf593feeffe

Johnson kaže da mu je maltretiranje koje je proživljavao pomoglo da promijeni svoj život i izgradi samopouzdanje.

“30 godina kasnije u najboljoj sam formi u životu. Ako me pitate što se promijenilo, počeo sam vraćati ono što je moderni svijet izostavio”, zaključio je.

https://www.instagram.com/p/CWLfrh0LtMQ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c8178a02-fed2-4488-838a-93b094e7166aMožda će Vas zanimati i:

Back to top button