Tehnologija

Rimac se tablicom u Top Gearu narugao onima koji ga nazivaju prodavačem magle

Mate Rimac je testiranje Nevere u Top Gearu iskoristio i da se naruga sa svima onima koji ga nazivaju prodavačem magle. Za to je iskoristio registarsku tablicu na automobilu na kojoj je pisalo “ZG-MAGLA-1”.

“Samo ću ostaviti ovo ovdje”, napisao je Rimac uz fotografiju automobila u studiju s jasno vidljivom tablicom.

“To što je Chris Harris vozio auto bio je krajnji test onoga čemu sam posvetio dobar dio svog života”

Podsjećamo, epizoda nove sezone Top Geara bavila se Rimac Neverom.

“I to se konačno dogodilo – BBC je jučer navečer u sklopu 1. epizode nove sezone Top Geara emitirao testiranje Nevere. Kao što sam mnogo puta rekao – to što je Chris Harris vozio auto bio je krajnji test onoga čemu sam posvetio dobar dio svog života (a tako i stotine drugih ljudi). Toliko je stvari koje mogu poći po zlu kada novinar testira automobil, pogledajte samo njegovu AMG One recenziju od prije samo nekoliko dana”, napisao je Rimac koji je ranije priznao da je strahovao od testa nemilosrdnog Chrisa Harrisa.

“To je kao školski ispit za koji vježbaš danonoćno 5 godina i samo je jedan pokušaj. Njegova ocjena može imati ogroman utjecaj na moje životno djelo. Dakle, to nije mala stvar”, rekao je početkom septembra.

Chris Harris jedno je od najpoznatijih automobilskih imena. Poznat je po tome što u testovima nastupa bez predrasuda, ali i bez ikakvih kompleksa pred velikima. Pamti se i njegov “nesporazum” s Ferrarijem. Naime, nakon što je obznanio da za testiranje dobiva specijalno pripremljene automobile kako bi u Ferrariju bili sigurniji da će dobiti pozitivne ocjene, iz te talijanske tvrtke Harrisu su zabranili test bilo kojeg Ferrarijevog modela.Izvor
index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button