Zanimljivosti i zabava

Mišićavi i plemeniti: Oni su se skinuli za napuštene životinje










U kampanji smo htjeli pokazati da i mi snagatori imamo meka srca. Imam psa penzića, Maxa, koji ima 15 godina i on mi je najbolji prijatelj. Obožavam životinje, a na snimanju s dečkima bilo je super.

Opuštena atmosfera, kaže osobni trener Tomislav Vukoja (23) iz Crikvenice, juniorski prvak u powerliftingu.

Foto: pr fotografija

Vukoja u čučnju može dići čak 200 kilograma utega, a u benchu 130. On je s još pet zaljubljenika u fitness snimio kalendar naziva ‘Udomi, ne kupuj’. Dečki su se skinuli do pasa i pokazali svoje mišiće pozirajući s napuštenim psima.

Foto: pr fotografija

A to su, uz Tomislava, osobni trener i grafički dizajner Jure Ahačič, svjetski prvak u bodybuildingu i osobni trener te autor projekta ‘Budi velik’ Sandi Imerović, informatičar i model Miro Toren, zaljubljenik u fitness i putovanja Elvis Merdanić i zubotehničar koji voli životinje Jurica Kranjec.

Foto: pr fotografija

Pokretači kampanje su Viktor Drago i Nikolina Ristović, koja je prokomentirala zašto su odlučili skinuti dečke za kalendar.

Foto: pr fotografija

– Smatramo da je to prvenstveno seksi, duhovito, oku privlačno i mislim da nije nužno da sve te priče o zbrinjavanju životinja budu tužne i depresivne, iako iza svega toga stoji veliki rad i mnogo truda. To su psi koji čekaju udomljavanje, ali vi možete udomiti i nekog od manekena – našalila se voditeljica, koja i sama brine o više od nekoliko desetaka napuštenih pasa.

Foto: pr fotografija

Kampanju su snimali za zakladu Regica i udrugu Beta iz Beograda, koje skrbe o napuštenim životinjama.

Izvor: 24sata.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button