Zanimljivosti i zabava

DJ bh. porijekla Salvatore Ganacci za novu pjesmu iskoristio dijelove hita Dubioze kolektiv

DJ Salvatore Ganacci, čije je pravo ime Emir Kobilić, predstavio je novu pjesmu “Take me to America” u kojoj je iskoristio muziku iz hita Dubioze Kolektiv “U.S.A.”.

Ganacci kojeg opisuju kao enigmatičnog i kontroverznog umjetnika nedavno je otkrio planove za novi album, “Culturally Appropriate”, i objavio novi singl “Take Me To America”.

Priča ovog hita smještena je u pomalo morbidnoj nadrealističkoj priči o životu jednog migranta – koja ima lični značaj za Ganaccija, koji potječe iz Bosne i Hercegovine.

Spot uključuje Golf 2 parkiran ispred tipične bosanske kuće, Lepu Brenu na televiziji, a za muziku je iskoristio hit Dubioze Kolektiv “U.S.A.”.

Švedski producent u singlu, koji je najavio publici tokom nastupa na Soundstorm festivalu i rumunskom SAGA festivalu, kombinuje bubnjeve, zarazne vokale i trube.

“Take Me To America” prati nedavni singl “Let You Do This”, koji je ostvaren u saradnji sa Sebastianom Ingrosom i Steveom Angellom, članovima Swedish House Mafie, a obje pjesme će se naći na Ganaccijevom predstojećem albumu “Culturally Appropriate”, koji će biti objavljen 25. novembra.

Salvatore Ganacci je posljednjih godina postao legenda elektronske muzike, posebno zbog upečatljivih videozapisa i jedinstvenog vizuelnog i scenskog predstavljanja.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button