BiHSport

Olimpijski komitet BiH organizirao prijem za najbolje sportiste i trenere

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine danas je organizirao prijem za najbolje bh. sportiste i njihove trenere povodom osvajanja medalja na više sportskih mađunarodnih takmičenja održanih ove godine.

Prijemu su prisustvovali naša najbolja plivačica Lana Pudar, osvajačica dvije zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Alžiru, kao i zlata i bronze na Evropskom prvenstvu za seniore u Rimu, zatim osvajači bronzanih odličja na MI iz judoa Larisa Cerić, Anđela Samardžić, Toni Miletić, iz karatea Nejra Sipović, Hamza Turulja i Rijad Džuho, te mlada perspektivna plivačica Iman Avdić, koja je osvojila bronzanu medalju na EYOF-u u Banjskoj Bistrici.

SARAJEVO, 27. oktobra (FENA) – Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine danas je organizirao prijem najboljih bh. sportista i njihovih trenere povodim osvajanja medalja na više sportskih mađunarodnih takmičenja održanih ove godine. (FotoFENA/Amer Kajmović)

Prijemu su prisustvovali njihovi treneri i selektori Damir Đedović, Branislav Crnogorac, Asmir Šeta i Evelin Avdić.

Na vrhunskim uspjesima i rezultatima najboljim bh. sportistima su čestitali predsjednik OKBiH Milanko Mučibabić, članovi Predsjedništva Marjan Kvesić i Izet Rađo, članovi Izvršnog komiteta OKBiH kao i generalni sekretar Said Fazlagić.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button