Zanimljivosti i zabava

Nova božićna reklama naljutila Britance (VIDEO)

Britanska kompanija Very.co.uk, koja se bavi internetskom trgovinom, u subotu je objavila božićnu reklamu. Međutim, gledatelji nisu zadovoljni jer je došla prerano, već u oktobru. “Božić nije samo jedan dan, već više dana”, govori glumac u reklami, a ona prikazuje majku koja ranije slavi Božić.

“Koliko god volim Božić, smiješno je već raditi božićnu reklamu. Još nije došla ni Noć vještica”, napisao je jedan gledatelj, dok je drugi dodao: “Postoji božićna reklama u oktobru, oni su za to krivi.” Treći piše: “Dajem sve od sebe kako bih svake godine prva božićna reklama koju vidim bila Coca-Colina. Ne mogu vjerovati da je to ove godine, ni pune dvije sedmice u oktobru, uništio prokleti Very. Nije bila čak ni Noć vještica.”

“To je ono što ne valja s Božićem zadnjih godina – počinje 12 sedmica  prije pravog datuma. Prokleto smiješno”, misli još jedna osoba. S druge strane, jednoj se sviđa reklama: “Žalim li se što je božićna reklama puštena u oktobru? Neka bude Božić.”

“Božić je prošle godine mnogima ukraden”

LADbible je zatražio komentar od grupacije Very Group. “Nakon što je prošle godine mnogima Božić ukraden zatvaranjem u zadnji tren, htjeli smo rano ući u duh i bez srama prigrliti sezonu čim lišće počne padati. Kao ultimativni božićni entuzijasti i šampioni sadašnjice, usredotočili smo se na osnaživanje i omogućavanje našim kupcima da kažu ‘da’ svim izgovorima koji njihov Božić čine tako divnim”, poručili su iz Veryja.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button