BiHIzbori 2022

CIK u čevrtak ponovno broji glasove za poziciju predsjednika RS-a, mediji pozvani da uživo prate

Centralna izborna komisija BiH naredila je ponovno brojanje glasova za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske u četvrtak od 15:30 sati u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu.

U Glavnom centru za brojanje Centralne izborne komisije u Sarajevu u četvrtak, 13.10.2022. godine od 15:30 sati će početi otvaranje vreća i ponovno brojanje glasačkih listića na svim redovnim biračkim mjestima u RS-u za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

Akreditirani posmatrači političkih stranaka, ispred kojih su ovjereni kandidati za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske i nezavisnih kandidata, kandidati koji se pojavljuju na glasačkom listiću, kao i akreditirani posmatrači za praćenje Glavnog centra za brojanje mogu biti prisutni u toku brojanja.

Ukoliko pokažu interes, javnim RTV servisima u Bosni Hercegovini (RTVBiH, RTVFBiH i RTRS) i drugim zainteresiranim medijima, ponuđeno je da uživo u cijelosti prenose otvaranje vreća i kontrolno ponovno brojanje glasačkih listića za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

Na ovaj način je Centralna izborna komisija BiH blagovremeno obavijestila javnost, izborne posmatrače i medije o početku otvaranja vreća i kontrolnog ponovnog brojanja glasačkih listića po službenoj dužnosti na svim redovnim biračkim mjestima u Republici Srpskoj za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.Izvor
Klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button