Arhiva

Gocu prevario muž: Bolja sam od nje u seksu!










Zbog slika koje su iskrsle u “Kuriru” i na kojima se vidi muž Goce Tržan, bubnjar Raša Novaković, sa nepoznatom devojkom kako ulazi u hotel držeći se za ruke, pjevačica sada navodno podnosi zahtjev za razvod.

Djevojka s kojom je Raša po tvrdnjama domaćih medija prevario Gocu je dvadesetogodišnja Teodora Radojičić iz Beograda, a ona se sama odala tako što je na svom Instagram profilu objavila naslovnu stranu magazina “Kurir Stars” i tagovala Rašin bend “Kilotona”. Međutim, krenuli su da se nižu negativni komentari, pa je ona ovaj post obrisala.

Goca je u međuvremenu imala susret sa paparacima kojima je odbrusila: “Idi nađi Rašu, pa njega slikaj s nekim fu*ama!”, a u razgovoru sa “Kurirom”, Teodora je na to odgovorila:

“Prvo, ja nisam fu*a, već foto model. Drugo, neka se ta pjevačica zapita zašto je njen muž pao na moj šarm. A, ako joj nije jasno, ja ću joj dati i odgovor. Bolja sam u seksu od nje! Treće, danas se svi živi razvode i ne vidim u čemu je problem. Nisam ja kriva za njihov kraj.”

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button